tiistai 19. elokuuta 2014

PÄIVÄT PULASSA


Pula, Pula, Pula! Jep, yksi suurimmista yllättäjistä reilillämme! Tiesimme netistä löytyvien juttujen perusteella, että Pula on mukava paikka ja siellä kannattaa reilillä piipahtaa, mutta emme osanneet uneksiakaan, että Kroatiasta voisi löytyä näin kiva paikka! Vietimme aivan uskomattoman miniloman siellä!


Vaikka Pula onkin aika pieni paikka, sieltä löytyy paljon nähtävää. Naureskelimmekin Mirjan kanssa, että turha sitä on mennä Roomaan ihastelemaan Colosseumia tai Pariisiin katsomaan Riemukaarta, kun kaikki löytyy Pulasta. Lämmin sää ja hyvä ruoka, ihanat rannat ja kirkas vesi kruunasivat reissumme.

Jos jotain huonoa pitää Kroatiasta keksiä niin liikkuminen siellä on hankalampaa kuin muissa maissa. Viikon lomalle en myöskään sinne välttämättä menisi, sillä vaikka siellä on paljon nähtävää ja ihana lomafiilis taattu niin se on kuitenkin loppujen lopuksi aika pieni paikka. Reilaajille Kroatiaa suosittelen kuitenkin lämpimästi. Plussana suomalaisille on se, että saa lähettää kavereille kortin tai viestin, jossa ilmoittaa olevansa PULASSA!

Matkakertomuksen voitte lukaista täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti