keskiviikko 10. syyskuuta 2014

HYVÄSTI EPÄPUHDAS IHO
Sebamed clear face deep cleansing foam and facial toner - Syväpuhdistava puhdistusvaahto ja kasvovesi

Sebamed Clear Face -sarja on kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa ja suunniteltu erityisesti aknen eri muodoista kärsivien nuorten käyttöön. Minulle puhkesi lukion ensimmäisen luokan alkaessa akne ja vaikka pahimman vaiheen selätinkin noin vuodessa-puolessatoista, joudun yhä taistelemaan ihon rasvoittumista, näppyjä ja muita epäpuhtauksia vastaan. Ihon ollessa huonoimmillaan kokeilin monenlaisia ihonhoitosarjoja, kuten Dr. Hauschka:n sekä Lumenen Natural Code:n tuotteita, mutta käänne parempaan lähti vasta, kun löysin ihotautilääkärin suositteleman Sebamed-sarjan tuotteet. Säännöllisellä ihon puhdistuksella sekä kosmetologilla käymisellä on ollut suuri vaikutus kasvojeni hyvinvointiin unohtamatta terveellistä ruokavaliota ja liikuntaa.

Orion Pharma Humektan-perusvoide


Puhdistettuani kasvoni Sebamed-sarjan puhdistusvaahdolla ja kasvovedellä levitän vielä lopuksi kasvoilleni Humektan-perusvoidetta. Humektan sopii hyvin akne-ihon kosteusvoiteeksi sillä se kosteuttaa ihoa mutta ei jätä sitä rasvaiseksi tai kiiltäväksi. Kaiken kaikkiaan olen kokenut tämän kolmen tuotteen yhdistelmän iholleni mieluisaksi ja kukkarolleni sopivaksi. 

2 kommenttia:

  1. Itellä myös tuo puhdistusvaahto ja kosteusvoide käytössä. Aamuisin tosin käytän Sebamedin saman sarjan mattavoidetta ja se kyllä pitää ihon hyvin mattana! Kasvoveden koen turhaan kuivattavan ihoani :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole huomannutkaan, että kyseisellä merkillä on myös mattavoide olemassa. Voisin harkita sen kokeilemista! :) Kasvoveteen totuttelu kesti mulla jonkin aikaa, sillä vaikka ihoni on taipuvainen rasvoittumaan niin varsinkin talvisin se saattaa olla hyvin pintakuiva. Silloin rasvaan kosmetologilta hankitulla vähän tykymmällä voiteella.

      Poista