perjantai 19. joulukuuta 2014

HOMEMADE HAMBURGERS AND FRENCH FRIES



Ranskikset
10-15 keskikokoista perunaa
öljyä
valkosipulia
mustapippuria
yrttiseosta
aromisuolaa
ruususuolaa

Pese perunat, kuori ne ja pilko yhtä suuriksi ranskalaisten mallisiksi palasiksi. Keitä perunoita kymmenisen minuuttia kattilassa vedessä, johon on lisätty ripaus ruususuolaa. Kaada perunanpalaset lävikköön ja valuta ylimääräiset vedet pois. Tämän jälkeen kaada ranskikset paistinpannulle ja sekoittele niitä kuumassa öljyssä, johon on lisätty valkosipulin kynsiä, mustapippuria ja yrttiseosta. Kaada paistinpannun sisältö leivinpaperilla vuoratun pellin päälle ja ripottele halutessasi vielä lisää mausteita, kuten aromisuolaa niiden päälle. Pidä ranskalaisia perunoita uunissa puolisen tuntia noin 225 asteessa. Halutessasi voit jättää perunoihin kuoret, skipata keittämisen ja paistinpannulla pyöräyttämisen, jolloin voit sekoittaa perunat raakoina öljyseoksessa ja laittaa ne tämän jälkeen suoraan uuniin. 

Hampurilaiset
sämpylöitä
jauhelihapihvejä
pekonia
paistettuja kananmunia
suolakurkkuja
kurkkusalaattia
tomaattia
juustoa
fetajuustoa
ketsuppia
hampurilaiskastiketta
punasipulia
salaatinlehtiä

Valmista sämpylät ja jauhelihapihvit, paista pekonit ja kananmunat, pilko tomaatit, punasipuli, suolakurkut ja laita muutkin täytevaihtoehdot tarjolle. Kokoa mieleisesi hampurilainen.


Nauti! 

2 kommenttia:

  1. Oi että, näitä on pakko tehdä! Mies varmasti olisi ihan onnessaan ainakin :D Itselleni voisin tehdä kanaversion.. Nammnamm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Kanaversio kuulostaa herkulliselta; sitä kyllä pitää joskus maistaa! :)

      Poista