lauantai 4. lokakuuta 2014

KOULULOOK

































NEULEPAITA H&M // KAULUSPAITA HALONEN // FARKUT ONLY // KENGÄT VIROSTA // KELLO GUESS // SILMÄLASIT INSTRUMENTARIUM  // KAULAKORU DIY

Syksyn aikana olen etsinyt omaa pukeutumistyyliäni ja asujeni tyyli onkin vaihdellut laidasta laitaan: on ollut niin nahkaa kuin pitsiäkin, farkkuja, neuleita, mekkoja, legginsejä, peruspaitoja sekä hattuja. Kokeilujen keskellä olen huomannut, että vähemmän on enemmän. Kaikkia kivoja juttuja ei tarvitse yrittää tunkea yhteen asukokonaisuuteen sillä muutama kiva yksityiskohta tekee asusta hyvän näköisen ja omalaatuisen mutta liika on aina liikaa. Sen lisäksi, että asu näyttää kivalta, sen on myös tunnuttava päällä hyvältä. Olen saattanut taiteilla koko päivän puristavissa housuissa tai liian pienissä kengissä mutta eihän siinä ole mitään järkeä.

Kuvissa näkyvässä asussa yhdistyy juuri ymmärtämäni yksinkertaisuus ja mukavuus. Silmälasit, hillitty kaulakoru ja kello sekä kengissä näkyvä kultainen yksityiskohta tuovat koulutyttömäiseen asuun särmää ja lempparifarkut tuntuvat parhailta jaloissa. Lisäksi asun väritys on mulle mieluinen, sillä vaaleanpunainen ja tummansininen ovat syksyn suosikkivärejäni. 

Viimeiset pari päivää ovat kuluneet tilastomatematiikan ihmeellisessä maailmassa mutta eilen illalla laskeminen sai hetkeksi jäädä, kun lähdin käymään kahvilassa ja sen jälkeen vielä mammani luona, mistä kotiuduin vasta kahdentoista jälkeen yöllä. Katsoimme yhdessä Vain elämää, keitimme teetä ja söimme pullaa sekä juttelimme pitkästä aikaa kunnolla. Tänään aamulla lähdimme iskän kanssa Seinäjoelle ja käväisimme samalla ystäväni Jeminan luona. Saavuttuani kotiin kuvailin yllä näkemänne kuvat ja seuraavaksi olisi pakko avata kehityspsykan kirjaa, sillä se pitää palauttaa maanantaina.
Mukavaa viikonloppua!

Translation: I have been searching my style during this autumn and I have used many different clothes: jeans, dresses, leggings, basic shirts, hats and so on. In the middle of everything I have noticed that less is more. Couple of nice details make the nice outfit. In addition that outfit looks cool it's important that it feels good when you wear it. Forget too small clothes now! Have a nice weekend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti