torstai 18. syyskuuta 2014

NOLO COOL TINDER

Sipaisu vasemmalle, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, vasemmalle, vasemmalle, vasemmalle, vasemmalle ja voi ei sen piti mennä oikealle! Ja taas vasemmalle, oikealle, vasemmalle, vasemmalle ja tämä sama peukalon heiluttelu jatkuu jatkumistaan kunnes pelkäät saavasi napsupeukalon ja jännetupintulehduksen.

Tinder puhuttaa, ihastuttaa, nolostuttaa ja hauskuuttaa. Sitä käyttävät monet puhtaasti hupitarkoituksessa; hauskaan chattailuun ja puoliviattomaan flirttailuun. Ehkäpä sieltä yritetään bongata tuttuja tai testata omaa markkina-arvoaan. Toiset toivovat löytävänsä elämänsä rakkauden tai seuraa ystävänpäiväksi. Sitten siellä on meitä, jotka ovat ladanneet sen kokeilumielessä ja joko yllättyvät positiivisesti tai poistavat sen muutaman viikon käytön jälkeen. Itse kokeilin tylsyyksissäni kyseistä sovellusta ja siitä tämä postausidea lähti. Jo jonkin aikaa (kuukausia) sovellus on kuitenkin jatkanut voittokulkuaan ilman minua.

Tinderissä tulee niin monta erilaista profiilia vastaan kuin on ihmisiäkin. On niitä, joiden kanssa sinulla ei ole yhtäkään yhteistä mielenkiinnonkohdetta, joidenkin kanssa teitä yhdistää villasukat ja muutama henkilö on tykännyt kanssasi useammastakin samasta Facebook-sivusta. Arvomaailmat vaihtelevat ja ihmiset etsivät sieltä erilaisia asioita. On kuvia sixpackin omaavista salihirmuista, golfia harrastavista ja viiniä maistelevista eliittinuorista, intin lomille seuraa kaipaavista nuorukaisista, perusmukavan näköisistä hepuista, muusikoista, maanviljeliöistä, opiskelijoista, maailmanmatkaajista, ulkomaalaisista ja vaikka minkälaisista muista ihmisistä.

Kun kumpikin henkilöistä tykkää toisensa profiilista syntyy ''match'' ja voitte halutessanne aloittaa keskustelun. Mitä onnistuneempi aloitus, sen varmemmin juttu alkaa luistaa. Toisten kanssa keskustelu ei ala ollenkaan tai kaatuu muutamaan viestiin ja toisten kanssa taas on kiva jutella pidempäänkin. Useimmiten naiset odottavat miesten tekevän aloitteen täällä some-maailmassakin. Jotkut rohkeat tapaavat myöhemmin myös livenä. Olen lukenut onnistuneesti päättyneitä tarinoita ja sitten myös kauhukertomuksia, kuinka henkilön profiili ei ollut vastannutkaan lainkaan todellisuutta.

Kaiken kaikkiaan Tinder on ihan kiva sovellus - varsinkin jos asuu kehä kolmosen sisäpuolella ja henkilöitä riittää selailtavaksi loputtomiin. Toiset pelkäävät, että joku tuttu tulee vastaan ja paljastaa sovelluksen käyttösi ja toiset taas jakavat kokemuksiaan kaveriporukalle. Sinä voit itse päättää, pidätkö sovellusta nolona vai coolina ajanvietteenä.

2 kommenttia:

 1. Ihan huippu postaus, mahtavaa ! Mä olin myös yksi niitä joka ensin latasi tinderin, yritin käyttää sitä mutta en mä osannut / osaa... en mä edes tiedä miten sieltä edes löytää ketään, että ketkä on tuolla tinderissä :D oon ihan tumpelo tollasten kanssa. poistin sen ja nyt tekis mieli ladata takasin, koska se on varmasti kivaa ajanvietettä mutta voi kun oppisin edes käyttämään sitä :D

  sun blogi on myös ihanan aito, kiva lukea tälläistä :-) liityin ehdottomasti lukijaksi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos aivan ihanasta kommentistasi! Tervetuloa lukemaan juttujani :) Mä oon kans aina välillä miettinyt, että pitäisikö ladata tinder uudestaan mutta sitten olisin kumminkin taas poistamassa sitä hetken päästä :D

   Poista