tiistai 9. joulukuuta 2014

MARRASKUUN KUVAT

Marraskuun alussa pikkusiskoni ottama valokuva ennen iltahämärän laskeutumista. Ylläni on Cubuksesta ostettu lempparihuivini sekä lämmin H&M:n takki. // Selailin puhelimeni kuvia viime keväältä ja tältä siis näytin noin kymmenen kuukautta sitten asuessani Helsingissä. Huh, kun aika kuluu nopsaa!























Olin marraskuussa Rovaniemellä ystäväni luona pidennetyn viikonlopun ja kauniit maisemat innoittivat ottamaan paljon valokuvia. Ensimmäisessä kuvassa on Rovaniemen kirkko auringonlaskun aikaan, seuraavassa Jätkänkynttiläksi nimetty silta, jonka lähistöltä otin myös joutsenaiheisen valokuvan. Illan pimeydessä otettu kuva on Joulupukin pajakylästä ja viimeisessä Rovaniemeltä otetussa räpsäisyssä on Arktikum-museo. // Tässä pieni palanen huoneeni sisustuksesta!

Tällaiselta siis näytti marraskuuni. Tänään olenkin sitten viettänyt jumppareiden kanssa joulukertaa ja voimistellut tonttuteemalla koko illan. Nyt taidan hakea alakerrasta kupposen kuumaa glögiä ja katsoa yhden tai kaksi jaksoa Bones-sarjaa. Huomenna aion heti aamusta kirjoitella esseestä ja jossain välissä päivää askarrella joitain joulujuttuja.

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Sinun huone näyttää tosi kivalta :) Meillä on nuo samat verhot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos! :) Ne verhot taitaa olla kovin suosittuja, sillä oon nähnyt niitä aika monella :-D

      Poista
  2. Oi miten ihania kuvia ja varsinkin nuo kaksi ensimmäistä, oot kyllä hurjan kaunis ♥ ihastelen noita sun hiuksia kerta toisensa jälkeen, iiihanat !

    VastaaPoista