keskiviikko 3. joulukuuta 2014

DEAR SANTA

Untitled #15

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vaikeampaa on keksiä, mitä haluaisi joululahjaksi. Pienenä minulla oli tapana selailla aina kaikki lelukauppojen lehdet ja muut mainokset läpi ympyröiden niistä toivomani lelut ja muut tavarat. Lopputulos oli yleensä se, että melkein joka sivulla oli joku juttu ympyröitynä ja vieressä luki ''ei ole silti pakko ostaa''. :-D Vaikka lahjatoiveita saattoikin olla pitkä lista, en kuitenkaan odottanut saavani isoa kasaa paketteja, ja joulussa tärkeintä on minulle aina ollut perheen kanssa yhdessä vietetty aika ja tunnelma unohtamatta joulun sanomaa.

Olen syksyn aikana törmättyäni kaupoissa  kivoihin juttuihin yrittänyt painaa ne mieleeni joulua ajatellen. Kokosin tänään toiveistani pienen kollaasin, joka voi toimia teille inspiraationa marraskuisen Joululahjavinkkejä-postauksen ohella (ja äidille ja isille pienenä vinkkinä lahjojen ostoon...).

Dear SantaKäydessäni Rovaniemellä näin eräässä sisustuskaupassa aivan ihanan mustavalkoisen seinäkalenterin, jossa on Joel Jyringin valokuvia ja runoja. Samalla reissulla törmäsin Pentikissä vaaleanpunaiseen Aida-torkkupeittoon, joka on materiaaliltaan villaa - se olisi aivan täydellinen niin sisustusta kuin käyttöäkin ajatellen! Kotijutuista toivelistalleni pääsi vielä jo monta vuotta mielessäni pyörinyt Iittalan Taika-sarjan astiat, joita haluaisin muutaman sekalaisen kappaleen tuomaan talvi-illan kattaukseen tunnelmaa.

Seuraavaan juttuun tykästyinkin sitten eräällä Helsingin reissulla; nimittäin IsaDoran Face Sculptor -tuotteeseen (sävy 02 cool pink). Myös IsaDoran luomivärit Eye Shadow Quartet Savannah Sunset (69) ja Pearls (35) näyttävät ihanilta ja täydentäisivät hyvin meikkipussukkaani. Meikkien lisäksi olen ihastellut erilaisia kelloja, kuten tätä Ur&Pennin rannekelloa. Kellon rinnalle olisi ihana saada kevyt käsikoru ja useamman vuoden ajan minua on sykähdyttänyt Kalevalan Vanamo-sarja ja lempparikseni on noussut sarjan valkoinen rannekoru.

Kollaasi koottu Polyvorella internetin kätköistä löytyneillä kuvilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti