perjantai 26. joulukuuta 2014

JOULUPÖYDÄN KATTAUSMeillä jouluateria on yksi jouluaaton kohokohdista ja syömme sen yhdessä ruokailutilassa. Äiti kattaa pöydän kauniisti ja rauhoitumme yhdessä hyvän ruuan ääreen ja nautimme monista eri herkuista. Tänä vuonna meillä oli mielestäni erityisen kaunis kattaus - yksinkertainen mutta tunnelmallinen - joten halusin sen ikuistaa tänne blogiinkin. Meillä suositaan sisustuksessa valkoista ja tekstiileissä sekä kynttilöissä olemme ihastuneet myös vanhaan roosaan ja hentoon vaaleanpunaiseen. Näin joulunaikaan valkoisen kaveriksi kuitenkin nousee enemmän harmaata ja tänä vuonna pitkästä aikaa myös muutama punainen yksityiskohta pääsi koristamaan keittiötämme.

8 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis kattaus :) kyllä se vaan on ihana edes kerran vuodessa laittaa pöytä kunnolla koreaksi, näyttää tuo teidän ihan uskomattoman hyvältä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa, että tykkäät! :) Harvoin kyllä tulee laitettua pöytä hienoksi, jos ei ole juhlapäivä tai vieraita tulossa, vaikka kaunis kattaus varmasti piristäisi arkenakin.

   Poista
 2. Todella kaunista!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista