lauantai 13. joulukuuta 2014

HUOPA♡

Nukuin aamulla pitkään ja herättyäni aloin tehdä huopasydämiä sekä muita askartelujuttuja, joita tulen esittelemään täällä joulukalenterissa myöhemmin. Tällä hetkellä nämä sydämet ovat lemppari käsityöjuttu, mitä olen tehnyt hetkeen. Nämä ovat tosi mun tyylisiä ja sopivat kivasti sisustukseeni. Tein myös äidilleni tällaisen sydämen sillä meillä on niin samantyylinen maku sisustuksen suhteen, että arvasin hänen tykkäävän siitä.Huopasydämen tekoon tarvitset huopaa, lankaa ja neulan, sydämen mallisen muotin, pitsinarua sekä halutessasi erilaisia koristeita kuten nappeja. Aloitin huopasydämen teon piirtämällä piparkakkumuottia apuna käyttäen sydämen ääriviivat huovalle ja leikkasin ne irti, neuloin käsin kaksi kappaletta sydämiä yhteen ja väliin laitoin pitsinarun kohtaan, josta sydämen voi halutessaan laittaa roikkumaan. Näin valmistuu yksinkertaisin versio huopasydämistä ja lisäksi voit halutessasi koristella niitä.

Tällainen huopasydän sopii hyvin sisustukseen, joulu- tai tupaantuliaislahjaksi tai muuten vain kivaksi pikku viemiseksi kylään mennessä. Sydän on helppo tehdä vaikkakin aikaa leikkailuun ja ompelemiseen saattaa yhtäkkiä kulua yllättävän paljon. Erivärisiä huopia käyttämällä sydämistä saa eri tyylisiä ja koristeet myös vaikuttavat paljon niiden ulkonäköön.

Tällaista tänään ja huomenna onkin sitten luvassa ihka ensimmäinen blogissani oleva arvonta, joka on avoin kaikille Suomessa asuville!

Hyvää yötä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti