maanantai 15. joulukuuta 2014

JOULUTUNNELMAA

Ihan ensimmäiseksi haluan toivottaa kaikki uudet lukijat tervetulleiksi blogini pariin! Uusien lukijoiden lisäksi on ollut kiva huomata, että moni on jo osallistunut eilen alkaneeseen arvontaan. Jos eilinen juttu meni sinulta sivu suun niin ei hätää, aikaa arvontaan on osallitua keskiviikkoon kello 23:59 asti. Kannattaa kokeilla, suosisiko arpaonni! :) Muistakaahan vain laittaa mukaan sähköpostiosoitteenne tai jos olet tuttuni / perheenjäseneni, jonka yhteystiedot minulla jo on, niin nimi mukaan, että saan voittajaan heti torstaiaamuna yhteyden. Voittajan arvon käyttämällä satunnaislukugeneraattoria, joten jokaisella on aivan varmasti yhtä suuri mahdollisuus voittaa.


Eilen olin kuuntelemassa Vesa-Matti Loirin konserttia Seinäjoella äitini kanssa. Täytyy kyllä sanoa, että Loiri on aivan mahtava tulkitsemaan lauluja ja tunnelma oli hieno koko tilaisuuden ajan. Näiden kuvien tunnelmaan sopii hyvin lempparikappaleeni kyseiseltä artistilta, mitkä myös eilen kuulimme:







Huomenna on tiedossa juttua tekemistäni massakoristeista, joista pienen vilahduksen näittekin jo eilen esitellessäni arvontapalkintoja. Kaikenlaista pientä vielä pitäisi tehdä ennen joulua, kuten leipoa taatelikakku ja pipareita, koristella kotia jouluiseksi, ostella joululahjoja, harjoitella joululaulujen säestystä pianolla ja pestä koissut. Joulukalenterissa siis luvassa ainakin leivontajuttuja, diy-aiheisia vinkkejä, kauneusjuttuja ja video.

ps. Tietääkö joku, miten valkoiset youtube-palkit tehdään? Aikaisemmin tein ne vanhaa upotuskoodia käyttämällä mutta enää se ei kai niin onnistu?

Kuvat Weheartit

2 kommenttia:

  1. http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/12/uuden-valkoisen-youtube-palkin-tekeminen.html

    Tollaisen ohjeen mä tiedän youtube palkin tekemiseen. Tosin toikin on 2vuotta vanha. Heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kans aina tehnyt tolla lailla ne valkoiset palkit mutta enää en löydä youtubesta ''käytä vanhaa upotuskoodia'' -kohtaa. Ehkä pitää vielä tutkailla vähän tarkemmin youtubea ja ohjeita ja yrittää sitten uudestaan :) Kiitti kuitenkin vinkistä!

      Poista