keskiviikko 4. helmikuuta 2015

UUDET HIUKSET

Heippa pitkästä aikaa ja ihanaa helmikuun alkua! Mulla on ollut aivan ikävä tätä blogin kirjoittelua ja valokuvailemista mutta päivät ovat vilahtanaeet ohi aivan huomaamatta. Totuin joulukuun aikana tekemään postauksia lähes päivittäin, joten tällainen kahden viikon tauko tuntuu aivan ikuisuudelta. Pyrin kuitenkin jatkossa julkaisemaan juttuja noin pari-kolme kertaa viikossa, jotta tekstiin ja valokuviin ehtii kunnolla panostamaan mutta postausten välille ei kuitenkaan tule liian pitkiä taukoja. Välillä voi kuitenkin olla aikoja, että ehtii kirjoittelemaan vähemmän ja joskus taas juttua riittää melkeinpä joka päivälle. Mikä teidän mielestänne on hyvä julkaisutahti? Olisi kiinnostavaa kuulla mielipidettä niin lukijan näkökulmasta kuin myös henkilön, joka itsekin kirjoittaa blogia. 

Mutta sitten itse aiheeseen, eli uuteen hiustyyliini. Olen jo pitkään kaivannut jonkinlaista muutosta hiusteni väriin ja malliin mutta oikein kukaan ei ole osannut toteuttaa visiotani. Maanantaina menin parturiin jo valmiina pettymään mutta ihme ja kumma olen suhteellisen tyytyväinen lopputulokseen. Tämä on ihme, sillä yleensä jo samana iltana seison peilin edessä ja kadun koko parturiin menoa. En ole ehkä koskaan aivan täysin tyytyväinen lopputulokseen, siitä kertoo se, että nähdessäni pitkän tauon jälkeen erästä tuttavaani, hän kysyi, vieläkö mulla on tapana käydä joka kerta eri paikassa laitattamassa hiuksiani. Onneksi maanantaisen parturikäynnin jälkeen fiilikset ovat olleet hyvät. Vaikka väri tuntuu hieman tummalta niin se onneksi kuitenkin sopii yllättävän hyvin, kun vaaleaa on tarpeeksi joukossa. Värjäyksen lisäksi hiuksieni latvoista napsaistiin pois ainakin kolmisen senttiä ja edestä vielä hieman enemmän. Nyt pitää vain totutella vähän eri näköiseen peilikuvaan.

10 kommenttia:

 1. Tuo muutaman kerran viikossakin on ihan hyvä postaustahti :) parempi postata harvemmin ja hyvin kuin useasti jolloin postauksien sisällöstä näkee että ne on kiireessä tehty. Aivan tyrmäävän upeat hiukset sulla, siis ihanat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muutama kerta viikossa kuulostaa hyvältä postaustahdilta! Olen kanssasi samoilla linjoilla, että mieluummin yrittää panostaa postauksen sisältöön kuin kiireessä huitaisee jotain julkaistavaksi, sillä kyllä lukijat huomaavat aivan varmasti sen, onko juttuun panostettu. Toki joskus on kiva lukea sellaisia kuulumispostauksia, joissa moikataan lukijoita ja kerrotaan vähän, mitä arkeen kuuluu tai muita vähemmän aikaa vieviä juttuja, mutta jos pääpaino on vain siinä, että joka päivä saa jotain julkaistuksi ja sisällöllä ei ole juurikaan merkitystä, siihen varmasti kyllästyy niin lukija kuin itse bloggaajakin. Uskon, että itselleni on paras postaustahti juuri sellainen, että on aina muutama päivä aikaa miettiä rauhassa, mistä kirjoittaisi - toki välillä on sitten ihana tulla vain extemporee jotain jakamaan kanssanne. Kuitenkin tästä blogista on tullut mulle jo tosi tärkeä ja on aina tosi kiva saada kommentteja ja jakaa ajatuksia kanssanne. Mielelläni tänne juttuja kirjoittelen ja valokuvia muokkailen, huomasinpa juuri, että tämä postaus oli sadas julkaisuni!

   Poista
 2. Aivan mieletön tuo vaalea sävy! :) Tosi upeat hiukset! Ja mitä päivitystahtiin tulee, olen itse oppinut tässä vajaan 10v bloggailun jälkeen, että siitä on turha stressata. Joskus tulee kirjoitettua monena päivänä peräkkäin; joskus tulee kuukauden tauko. Se vaan kuuluu elämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itse kans tykkään tosta vaaleasta sävystä tosi paljon, kerrankin onnistui :) Kiva kuulla ajatuksiasi päivitystahdista!

   Poista
 3. Aivan ihanat hiukset! Hyvin luonnollisen näköiset kaiken lisäksi!

  VastaaPoista
 4. Munmielestä postaustahti on paras sillon, ku ne julkaisut ei oo "väkisin" tehtyjä ja bloggaajasta itestäki tuntuu hyvältä ja oikealta postailla. Jos välillä tuntuu, että ei oo ollenkaan fiilistä postailla, niin munmielestä sillon on paras pitää vähä taukoa. Älä ollenkaan stressaa siitä, kuinka usein postaat, tee niinku itestäs tuntuu hyvältä!:-) Itekki pidän blogia (http://sintunsalaisuuksia.blogspot.fi/) ja pyrin siihen, että postailen siihen tahtiin ku itestä tuntuu hyvältä. Oot superkaunis ja ihanat hiukset♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! ♥ Olen kanssasi aivan samoilla linjoilla, että hyvällä fiiliksellä ja ajan kanssa tehdyt postaukset palvelevat parhaiten pidemmän päälle niin lukijoita kuin itse bloggaajaakin.

   Poista