sunnuntai 22. helmikuuta 2015

SWISS WHITENING - HAMPAIDEN VALKAISU KOTONA

Yhteistyössä SWISS CLINICSwiss Clinic on yritys, joka suunnittelee ja kehittää kauneudenhoitotuotteensa Sveitsissä. Heidän valikoimastaan löytyy tuotteita hiuksille, iholle, silmille, ripsille, kulmakarvoille ja hampaille sekä erilaisia ravintolisiä. Tuotteet pohjautuvat luonnollisiin ainesosiin ja niitä ei ole testattu eläinkokein. Yritys on saanut suuren määrän kannattajia valmisteilleen ympäri maailmaa ja tästä rohkaistuneena lähdin mukaan kokeilemaan Swiss Whitening -hampaidenvalkaisua.

Swiss Whiteningillä luvataan pitkäkestoinen valkaisutulos helposti ja turvallisesti kotona. Tuotteen ovat kehittäneet hammaslääkärit Sveitsissä ja se on hellävarainen eikä vahingoita ikeniä tai hammaskiillettä. Hampaista tulee valkoisemmat jo muutamassa päivässä ja tuloksen kerrotaan pysyvän jopa kolme tai neljä vuotta valkaisusta. Paketti sisältää kymmenen milliä hampaidenvalkaisugeeliä, kolme erityisvalmistettua muotoiltavaa hampaidenvalkaisukiskoa ja säilytyspakkauksen valkaisukiskoille.

Aloitan nyt innokkain mielin hampaidenvalkaisun Swiss Whiteningillä, sillä tuotteen käyttö vaikuttaa niin yksinkertaiselta ja helpolta, että se onnistuu hyvin ensikertalaiseltakin. Ennen hampaidenvalkaisuprosessin aloittamista valkaisukiskot muotoillaan omille hampaille sopiviksi. Itse hampaidenvalkaisu tapahtuu levittämällä geeliä muottiin tasaisesti ja asettamalla se suuhun 30-50 minuutiksi. Tämä toistetaan niin kauan, että haluttu lopputulos on saavutettu - aikaa menee noin kolmesta päivästä kahteen viikkoon.

Maaliskuun puolella tulen kertomaan teille tarkemmin itse hampaidenvalkaisuprosessista ja omista kokemuksistani kuvien kera. Nyt myös teillä on hyvä mahdollisuus lähteä kokeilemaan hampaidenvalkaisua kotona, sillä blogini lukijat saavat alennuskoodilla WhiteFI Swiss Whitening -hampaidenvalkaisutuotteen hintaan 49€ eli kymmenen euroa halvemmalla kuin normaalisti! Tuotteen ilmainen toimitus kestää noin yhdestä kolmeen työpäivään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti