keskiviikko 7. tammikuuta 2015

BABY LIPS & AVENE COLD CREAM

Maybelline New York: Baby Lips Dr. Rescue + Menthol, Too Cool

Olen ollut jo kauan tietoinen Baby Lips -huulirasvojen olemassaolosta mutta vasta ennen joulua ostin itselleni ensimmäisen tämän merkkisen huulivoiteen. Olin lukenut netistä paljon hehkutusta Baby Lipseistä ja myös pikkusiskoni sanoi niiden olevan parhaita huulirasvoja, mitä hän on kokeillut. Kaikesta tästä huolimatta itse suhtauduin niihin kuitenkin aika kriittisesti. Ajattelin näiden huulirasvojen olevan vain merkkinsä puolesta ''in'' ja ''must-have'' ja laadultaan aivan samanlaisia kuin muutkin rasvat - ellei jopa huonompia. 

Ensimmäisen kerran kokeillessani Baby Lips Dr. Rescue + menthol Too cool -huulivoidetta yllätyin täysin. En ole koskaan aikaisemmin levittänyt yhtä pehmoisen tuntuista voidetta huulilleni, mitä ei kuitenkaan tule liikaa ja se levittyy tasaisesti. Hankin itselleni tämän värittömän vaihtoehdon, sillä huuleni olivat niin kuivat enkä ollut varma kuinka hyvin huulirasva levittyisi, mutta seuraavan kerran uskallan ehkä ostaa jo värillistäkin. Huulivoiteen levittämisen jälkeen ajattelin, että tässäkö tämä nyt loppujen lopuksi kuitenkin vain on, mutta sitten alkoikin jännin osuus. Huuleni alkoivat viilentyä ja tunsin jännän pistelevää tunnetta niissä. Tämä juttu oli minulle aivan uusi ja vihdoin uskoin, että näissä huulirasvoissa on jotain erilaista kuin muissa. Ehkäpä näiden ympärillä pyörivä hehkutus on täysin ansaittua. 

Nyt parin viikon käytön jälkeen tunnen huuleni aikaisempaa pehmeämmiksi ja pieni rohtuminen on tipotiessään. Olen lisäillyt huulivoidetta aina noin kolmesti päivässä ja yhä tunnen sen viilentävän huuliani, joskin en enää niin dramaattisesti kuin ensimäisellä kerralla, ja kivan mentholinen tuoksu leijuu nenääni. Uskon, että tämä huulirasva tulee jäämään käyttööni vakituisesti ja lisäksi aion hankkia jonkin värillisen version.
Eau Thermale Avene: Cold Cream - Hand Cream, nourishes and protects, for dry and damaged hands, non comedogene, 50ml

Käteni ovat olleet pienestä lähtien tosi kuivat aina talvisin ja vaatineet säännöllistä rasvausta. Nytkin ennen joulua ilmojen kylmetessä käteni alkoivat kuivua ja haavoja alkoi tulla aikaisempaa helpommin. Sain tädiltäni joululahjaksi tämän Avenen kuiville ja ärtyneille käsille tarkoitetun ravitsevan ja suojaavan käsivoiteen ja aloin käyttää sitä heti säännöllisesti aamuin illoin.

Ensimmäisellä kerralla levittäessäni rasvaa, tuntui että kaikki imeytyi silmänräpäyksessä ja sitä sai lisätä aika paljon, että se levittyi tasaisesti joka puolelle. Muutaman käyttökerran jälkeen pienempi määrä alkoi riittää ja voiteen levittäminen alkoi olla helpompaa. Tästä huomaa, että käteni olivat todella kuivat aluksi ja kaipasivat todella rasvausta. 

Parin viikon säännöllinen rasvan käyttäminen on tehnyt käsistäni sileämmät ja se katkaisi jokatalvisen kuivumiskierteen. Nyt kun kädet ovat jo kosteammat, rasvaa riittää pieni määrä, se levittyy helposti eikä jätä rasvaista tunnetta iholle. Tuoksu voiteessa on mieto mutta ei lainkaan perinteisen rasvamainen vaan hyvä.

3 kommenttia:

 1. Minäkin olen tykästynyt babylips - huulirasvoihin ja todellakin ne ovat hyvälaatuisia :) blogisi on muutenkin todella siisti, helppolukuinen ja mukava silmääni ♥ kommentteja on aina mukava lukea ja saada, joten kävisithän kommentoimassa minunkin blogiani? (-: http://mirandlife.blogspot.fi/
  ❤:llä Mira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tosi kiva kuulla, että blogini ulkoasu miellyttää! Käyn kurkkaamassa blogisi :)

   Poista
 2. Mullakin on useampi noita baby lipsejä, ja tykkään niistä tosi paljon! Mun mielestä tämä oli tosi hyvä arvostelu. :-) Nuo dr. rescuet on hieman parempia mun mielestä kun tavalliset baby lipsit, koska ne kosteuttavat enemmän ja kauemmin kuin tavalliset. http://tastaeitulemitaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista