keskiviikko 26. marraskuuta 2014

MILTÄ NÄYTTI SYKSYNI MUN?

Näin marraskuun loppupuolella on kiva miettiä, mitä kaikkea sitä syksyllä tulikaan tehtyä. En ole ollut kovin ahkera instagramin käyttäjä mutta ihan kivasti näistä kuvista kuitenkin välittyy syksyn fiilis.


Syksyn aikana podin kovaa matkakuumetta ja reilikuvia tuli selailtua useampaan kertaan. Tämä kuva on Itävallasta, Wienistä ja Belvedere on paikan nimi. // Koissujen kanssa tuli lenkkeiltyä paljon kotimme lähellä olevassa metsässä ja varsinkin Elfira painoi aivan innoissaan menemään pitkin polkuja. // Satumainen metsänäkymä Helsingistä Töölönlahden lähettyviltä. // Syksyllä tuli piipahdettua useamman kerran Helsingissä ja tämä maisema on Töölönlahden lenkkipolun varrelta.

Kivat syysilmat innostivat ottamaan asukuvia ja tarkemmat kuvailut asuista löytyvät: täältätäältätäältä ja täältä!Kokeilin leipoa brownieta pitkästä aikaa. Kyllä ne suklaaherkut on mun juttu! Reseptin voit käydä kurkkaamassa täältä. // Taas Helsingissä! Käväistiin ennen junan lähtöä pikkusiskoni ja äidin kanssa Picnicissä ja nautittiin kupposet kaakaota. // Yhdet syksyn lempparikengistäni. Voi, voiko nyt jo olla ikävä lämpimiä säitä? // Meikkikokeiluja. Inspiroiduin muutamissa blogeissa pyörineestä kampanjasta, jossa tehdään eri vuosikymmenille tyypillisiä meikkejä ja päätin itsekin kokeilla 60-luvun tyyliä.

Nyt marraskuun aikana oon tsempannut instan käytössäni ja lisää kuvia voit tsekkailla klikkaamalla: @roosanelliina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti