maanantai 24. marraskuuta 2014

JOULULAHJAVINKKEJÄ

''Mitähän sitä antaisi joululahjaksi sille ja sille henkilölle...'' on varmasti monelle tuttu miete näin ennen joulua. Lahjojen ostaminen ja antaminen on mukavaa mutta joskus on haasteellista keksiä, millaisen lahjan kenellekin antaisi. Olen kerännyt alle muutamia lahjavinkkejä siskolle tai ystävälle, äidille sekä isälle, veljelle tai poikaystävälle.


Christmas Presents for sister and friend


Siskolle tai ystävälle voi antaa lahjaksi esimerkiksi kauneudenhoitoon liittyviä tarvikkeita, lempparisarjan tuotantokauden tai hyvän kirjan. Pehmeä paketti on aina mukava ja se voi sisältää ihanan lämpöisen aamutakin tai uudet yökkärit. Sisutusjutut ja kynttilät sopivat hyvin kodin tai oman huoneensa laittamisesta pitävälle, ja kukapa tyttö ei rakastaisi hajuvettä, koruja tai kelloa. Jos ei ole varma, mistä ystävä tai sisko pitäisi, voi aina antaa lahjakortin johonkin kivaan liikkeeseen tai ruokapaikkaan. Itse tehty kortti kruunaa paketin.


Christmas Presents for mother

Äidin lahjakollaasista löytyy juttuja, joita voisi ihan hyvin antaa myös siskolle tai ystävälle mutta tuotteita löytyy myös aikuisempaan makuun. Kodin laittaminen on monen äidin sydämellä ja lahjaksi voikin antaa uuden pöytälampun, kynttilöitä tai lasipurnukoita. Korut ja kellot, ihonhoitotuotteet, hajuvesi, meikit ja korurasia ovat juhlavia lahjoja. Pehmeä paketti varustettuna lämpimällä aamutakilla, sukilla, tossuilla tai yöasulla on monen aikuisen mieleen. Joulun aikana oma aika ja herkuttelu ovat myös sallittua ja mikäpä on mukavampaa kuin käpertyä sohvan nurkkaan uusissa yökkäreissä lukemaan hyvää kirjaa ja syömään tummaa suklaata.


Christmas Presents for boyfriend, brother and dad


Mielestäni iskälle, tai yleisestikin ottaen miespuoliselle henkilölle, lahjojen ostaminen on vaikeinta. Miehelle voi ostaa ihonhoitotuotteita, miestentuoksun, kampoja tai parranajokoneen. Aamutakki, yöäsu ja sukat lämmittävät niin mieltä kuin vartaloakin. Kello, käsikoru, kaulakoru, kalvosinnapit tai solmioneula ovat arvokkaita mutta kestäviä lahjoja. Herkkusuklaa, hyvä kirja tai peli tuovat lahjan saajalle hymyn kasvoille. Lahjakortit ovat myös hyvä idea, jos lahjan keksiminen on vaikeaa. Monet miehet ottaisivat varmasti ilomielin vastaan lahjakortin hierojalle, ruokapaikkaan tai johonkin erikoisliikkeeseen, kuten urheilu- tai kalastuskauppaan.

Onnea lahjojen etsintään!

Kuvat internetistä ja kollaasit tehty Polyvorella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti