maanantai 13. lokakuuta 2014

SYKSYN SUOSIKITOlen ollut maailman surkein kellojen käyttäjä ennen kuin tämä Guessin ihanuus astui mukaan kuvioihin. Mietin kauan  kellon hankkimista, sillä en ole osannut käyttää rannekelloja i-ki-nä. Onneksi kello on kuitenkin löytänyt tiensä ranteeseeni usein kuluneiden kuukausien saatossa ja tykkään siitä yhtä paljon kuin saadessani sen. Väriensä puolesta se sopii korun kuin korun kaveriksi ja toisaalta se ei vaadi välttämättä muita koruja rinnalleen sillä se on yksistäänkin tosi näyttävä. Valkoinen nahkahihna kruunaa kokonaisuuden ja tekee ajan näyttäjästä hienostuneen.


Olen pitkään käyttänyt aika näyttäviä kaulakoruja mutta nyt viimeisen kuukauden aikana hennot hopeakorut ovat nousseet jälleen suosikeiksini. Ne ovat ihanan kevyitä kaulalla ja eivät varasta huomiota asulta ja kellolta. Kuten kuvassa näkyy, myös kynttilöitä on tullut poltettua ahkerasti. Syksyn pimeneviin iltoihin ne tuovat tunnelmallista valoa.


Kalenteria ilman en pärjäisi varmaan päivääkään, sillä niin monta eri kirjaa pitää lukea ja luentoja katsella, että väkisinkin jotain unohtuisi, jos en niitä ylös kirjoittaisi. Onneksi tykkään tehdä kaikenlaisia lukusuunnitelmia ja aikatauluttaa viikon ohjelmaa, joskin niistä kiinni pitäminen on aina vähän vaikeampaa. 

Syksyisin on aivan ihanaa aloittaa ja lopettaa päivä kera lämpöisen teekupillisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti